ЗА НАС

За нас

Експерти в сигурността от 2005г. насам

„СОД Секюрити“ ООД притежава лиценз за извършване на охранителна дейност №646/ 03.08.2005г., съгласно закона за частната охранителна дейност. Лицензът е за извършване на охранителна дейност на територията на цялата страна.

Основната дейност на фирмата е тясно насочена в областта на охранителните услуги и по-конкретно:
  • Проектиране на сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи;
  • Монтаж на сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи;
  • 24 часово наблюдение и охрана на обекти;
  • Доставяне и монтаж на видеодомофонни системи;
  • Видеонаблюдение на обекти.

Дългосрочната ни и основна цел е развитие, разрастване и увеличаване диапазона на предлаганите услуги и тяхното качество, които да са адекватни на нуждите за сигурност и спокойствие, които предоставяме на нашите клиенти.

С над 15 години опит в сферата на охранителната дейност, ние се стремим да предоставяме голям набор от качествени услуги, като разчитаме на:

  • Разумни цени и коректност;
  • Разсрочено плащане;
  • Качество на използваната техника;
  • Професионално изпълнение на инсталационните работи;
  • Денонощен сервиз.

Работим в сътрудничество с някои от големите фирми в бранша, за да предоставим по-надеждни и качествени услуги на нашите клиенти.


Наши клиенти са

Wirtgen Group

Филиал на Wirtgen Group, която е обединение от фирми в пътно-строителната промишленост с международна дейност. Групата включва четирите реномирани марки Wirtgen, Vögele, Hamm и Kleemann с техните заводи в Германия и локални производствени звена в Бразилия, Китай и Индия.

Мина ЕООД

Предоставя най-новите и надежни технологии в сферата на горското стопанство.

ЛЕЙДИ СОФИЯ

ЛЕЙДИ СОФИЯ е български производител на дамски чорапи и чорапогащи, наложил се през годините като лидер на пазара. Голяма част от продукция е предназначена за износ в страните от Европейския съюз – Великобритания, Гърция, Швеция, Франция, Кипър, Дания.

„Студио Модерна“

„Студио Модерна“ (Studio Moderna) е една от най-големите организации за телевизионна търговия в Централна и Източна Европа. Компанията е основана в Словения през 1992 г. от Санди Чешко, Бранимир Бръкляч и Ливия Доланч. Със стартирането си компанията представя на пазара продукта „Космодиск“. Днес „Студио Модерна Груп“ присъства в 21 страни от Централна и Източна Европа.

„Блек пърл“ ЕООД

Специализирана в отдаване под наем, продажби, монтажи и демонтажи на строителни скелета, електрически платформи, товарни и товаро- пътнически подемници и подвижни алуминиеви кули.


И още...

Нутиана ЕООД; Скарлет О'Хара ЕООД; Блек Сий Трейдинг ЕООД; Глобалтекс ЕООД; Блек Пърл ООД; ЕТ Валка; Адорно ООД; Димекс 91 ЕООД; Гарантстрой ЕООД; Оргбекс ООД; Диафест ООД; Леда АД; Модна къща Лада ООД и множество частни домове, магазини, аптеки и др.

Нашите партньори